Esittely

2=1 -työn näky ja toiminta

Jumalan suunnitelma

Jumalalla on suunnitelma avioliittoa ja perhettä varten Raamatussa, Hänen Sanassaan. Seuraamalla Jumalan suunnitelmaa avioliitosta tulee elävä, elämää tuottava suhde.

Toiminta

2=1 -avioliitto- ja perhetyö toimii yhdessä paikallisseurakuntien kanssa, työn näky on parantaa ja vahvistaa avioliittoja. Uskomme, että vahvojen kotien myötä myös seurakunnat vahvistuvat. Viikoittain opetettavat raamatulliset periaatteet antavat aviopareille Jumalan Sanan mukaisia työkaluja jokapäiväiseen elämään. Vahva kristitty koti tuo ympäristöönsä toivoa ja muutosta ja loistaa majakan tavoin tämän maailman keskellä.

Ryhmänjohtajat

2=1 –ryhmiä johtavat avioparit, jotka haluavat Jumalan parasta omaan avioliittoonsa ja haluavat lisäksi auttaa muita aviopareja pääsemään samaan. Ryhmänjohtaja-avioparit ovat käyneet Raamattuun perustuvan johtajuuskoulutuksen ja heillä on lisäksi pastorinsa suositus tehtävään.

Maailmanlaajuinen

2=1 perustettiin 1983 ja sen keskuspaikka sijaitsee Yhdysvalloissa. Työtä tehdään tällä hetkellä 90 maassa ja 30 kielellä. Lisätietoja kansainvälisestä toiminnasta saa internet-sivuilta www.2equal1.com.

2=1 -työn arvo

 

Etusivu